Wie zijn wij

Elderink, is een initiatief van Linie Hondeveld – Voortman. Zij volgde de opleiding tot huishoudkundige voor inrichtingen. Na deze opleiding werkte ze als hoofd huishouding op de Hunneschans te Uddel, een vormingscentrum voor jongeren.
Vanuit de belangstelling voor gezondheid en voeding werden verschillende therapiecursussen gevolgd. Door homeopathie en fythotherapie kwam de plant en het plantenleven steeds duidelijker in beeld. De cursus Kruidenspecialist werd gevolgd aan de Kraaijbeekerhof te Driebergen.
Ze kwam als werkbegeleider op zorgboerderij ‘t Memelink te Haarlo. Met het gevoel dat op deze werkplek haar werkelijke talenten worden aangesproken volgde ze de cursus tuintherapeut, eveneens aan de Kraaijbeekerhof. Dit resulteert in het besluit een eigen zorglocatie op te zetten, in samenwerking met de dochters Hanneke en Annemarie.

Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 4 Slideshow Image 5 Slideshow Image 6 Slideshow Image 7 Slideshow Image 8 Slideshow Image 9 Slideshow Image 10 Slideshow Image 11